Kunst maakt het verschil, in wie je bent en waar je voor staat

 


Ons team

Cessy Paardekooper

Cessy Paardekooper

Profiel Sinds 2000 eigenaresse van kunstuitleen Arto Imago en ruim 30 jaar ervaring als ondernemer, manager, sociotherapeut en bewegingsdeskundige bij verschillende organisaties waaronder Blauwrijk. Mijn passie is KUNST en Paarden die maken mij wie ik ben.

Thea Bus

Thea Bus

Profiel Hoi. Ik ben Thea Bus. Ik werk al sinds 2008 bij de kunstuitleen, Arto Imago. Sindsdien spel ik Kunst met een grote K. Ik doe eigenlijk van alles en dat vind ik ook het fijnste. De ene keer zorg ik voor de administratie en de andere keer voer ik de wisselingen in in het programma It’s Art. Aan de balie, het adviseren van klanten vind ik echter het leukste werk. Ik kijk uit naar uw bezoek.

Cunera van den Berg

Cunera van den Berg

Profiel Ik ben Cunera van den Berg en ben vrijwilligster bij Arto Imago Kunstuitleen. Voorheen werkte ik ruim 15 jaar bij Arto Imago als administratief secretarieel medewerkster. Daar heb ik geleerd op verschillende manieren naar kunst te kijken en geniet er volop van! Nu verleen ik af en toe hand en spandiensten voor Cessy.

Miranda van de Wouw

Miranda van de Wouw

Profiel Hallo even voorstellen. Ik ben Miranda en ben vrijwilligster bij Arto Imago. Cessy heeft me kennis laten maken met kunst Hoe je naar kunst kunt kijken, beleven en voelen. Want Iedereen kijkt anders naar kunst. Kunst is een belevenis. Waar ik haar mee help, is het up-to-date houden van de website, meedenken over nieuwe acties en het bijhouden van social media en nieuwsbrieven.

Henk Kuipers

Henk Kuipers

Profiel Hallo, ik ben Henk. In het dagelijks leven hou ik me als zelfstandig ecomediair voornamelijk bezig met advies op het gebied van duurzaamheid aan bedrijven, organisaties en particulieren. Daarnaast verleen ik al 20 jaar hand-, en spandiensten voor Arto Imago. Dit varieert van advies over kunst, of het transporteren of ophangen van een schilderij. Het leuke van het werken met kunst zijn de ontmoetingen met de klant. Kunst lokt vaak uit tot gesprek over inzichten, sfeer en beleving. Hoe verschillend de beleving ook is, vrijwel iedere klant stapt met een blij gemoed over de nieuwste verovering de kunstuitleen uit.