Kunst maakt het verschil, in wie je bent en waar je voor staat

 

 

23 december 2017

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten vanaf 23 december . Vrijdag 5 januari 2018 zijn wij er weer!


10 December 2017


Op zondagmiddag 10 december 2017 presenteert Uden wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in minstens 20 huiskamers verspreid door de hele stad maar ook bij Arto Imago  Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Uden en maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Uden op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Udense muzikaliteit en gastvrijheid in een kunstzinnige omgeving!  

28 November 2017

Koopzondag 28-11 in Uden , 
Arto Imago is open van 13.00 tot 17.00 uur
11 November 2017

Brabantse kunst inruil dag, zaterdag 11 november

Ben je nog geen lid van de kunstuitleen? dan is dit je kans om voor de helft van het gebruikelijke tarief een half jaar lid te worden.
Wat je moet doen? Lever op deze dag je oude of nieuwe kunst in. Dit kan zijn een verkleurd schilderij, beeldjes van kunststof, of klei een lelijke vaas het mag echt van alles zijn. 
Ben je al lid? Ook voor jou hebben we iets leuks bedacht. Wat je mag doen, neem een bekende mee die graag lid wil worden. Jij ontvangt dan een vrolijke zeefdruk van Ad Verstijnen cadeau (twv 125,- niet ingelijst)

 

 


8 oktober 2017 

Inmiddels is kunstenares Freddy van Atelier Rood bij Arto Imago ingetrokken. Iedere dag met uitzondering van donderdag staan er een aantal cursisten fanatiek te schilderen onder het professionele oog van Freddy. Een aantal deelnemers zijn al jaren trouwe leerlingen en maken de prachtigste portretten.


Iedere maand wordt er een nieuw kunstwerk uitgelicht, de maand juli is voor Annelie Pieters, een keramiste gespecialiseerd in het werken met klei en glas. Ze werkt voornamelijk figuratief en kleurrijk. Ze gebruikt chamotte klei en is internationaal bekend geworden met raku gestookt keramiek. Raku is een speciale keramische stooktechniek afkomstig uit Japan. Het betekent vreugde, geluk, voldoening maar ook comfort en eenvoud. "Vreugde en geluk door toeval. 

Op onze Facebookpagina vind je het kunstwerk van deze maand, oftewel: tip van de maand.


14 juli 2017

Zomermaanden,

Tijdens de zomermaanden zijn we van 21 juli tot 24 augustus gesloten. Vrijdag 25 augustus zijn wij er weer. Ook op zondag 27 augustus (koopzondag) bent u van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur.


12 mei 2017,

Moederdagtip, 
Voor meer informatie KLIK HIER


6 mei 2017,
Hard gewerkt om onze voorgevel iets meer kleur te geven.
Wij zijn trots op het resultaat. 

Arto Imago